Miért ritkultak meg a posztok a blogon?

Kedves blogkövetők,

Bár a blog Facebook oldalán már volt róla szó, több emailt is kaptam, hogy hová tűntem, mikor lesz a következő blogposzt, így gondoltam tartozom legalább annyival, hogy a blogot is frissítem az új infókkal így utólag.

Minden rendben velem, élünk és virulunk. 🙂 Lassan már második hónapja, hogy megérkeztünk a napsütéses Kairóból az esősebb Budapestre némi fájdalommal bár, de izgatottan a lehetőségtől, hogy előreláthatólag egy évet maradunk kis hazámban a férjem mesterképzése miatt. Bár most már azért kezd hiányozni Egyiptom és annak mosolygós emberei, a meleg idő, Kairó valamiért annyira vonzó, őrült hangulata, és persze a fúl meg a taméja ( bár annak felettébb örülök, hogy a napi szintű, több órás áramkimaradásból most kimaradok), azért jó itthon friss levegőt szívni ( és nem elfelejteni bevenni az allergia gyógyszert), sétálni a Duna-parton egy tölcsér fagyival, biciklire pattanni, könyvtárba menni és élvezni, hogy magyar nyelvű könyvek vesznek körül. A kerti asztalnál reggelizni vagy bőrig ázni a Margit-szigeten, mert reggel még hét ágra sütött a nap és nem vetted magadhoz az esernyőt. ( Na jó, az utóbbi csak egyszer élmény így a sivatagi szárazság után. Utána már valóban nem akkora muri.)

Ez önmagában persze nem mentség a posztok ritkulására, aminek a legfőbb oka, hogy a munká(i)m, az otthoni teendők és a család mellett (arab) nyelvvizsgára is készülök, ami így együtt minden időmet és energiámat elveszi. S habár már hemzseg a fejem meg a kis noteszom a témáktól, amikről még írni akarok a blogra, poszt belőle valószínűleg csak október közepe-vége fele lesz. Remélem azért nincs harag. 🙂

Addig is mindenkinek kellemes napokat kívánok, és kövessétek a blogot a Facebookon vagy iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy első kézből értesüljetek az újabb posztokról. (Mindkettőt megtaláljátok a főoldalon)

Apropó, hogy mi hiányzik még Egyiptomból számomra, azt ebben a régebbi blogposztban olvashatjátok: https://magyarlanykairoban.wordpress.com/2013/03/07/mi-hianyozna-ha/

GoodBye

1 thought on “Miért ritkultak meg a posztok a blogon?

  1. Good day! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers
    and starting a new initiative in a community in the same niche.
    Your blog provided us valuable insight to work on. You have done a outstanding job!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s